J. Serra International Trading AB

Östergötlands län

Information

J. Serra International Trading AB är ett av många verksamheter som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som J. Serra International Trading AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

J. Serra International Trading AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

J. Serra International Trading AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1998-03-17. Men sedan 1998-01-01 så har J. Serra International Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Radhusg. 27 A, 597 30, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J. Serra International Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter som J. Serra International Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J. Serra International Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva internationell handel med kontorsmaskiner, datorer, entreprenadmaskiner inom transport- och byggnadsverksamhet och relaterade produkter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J. Serra International Trading AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J. Serra International Trading AB och det är följande personer, Serra Santa Eufemia, Henrique Jorge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Santa Eufemia, Barbro G som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J. Serra International Trading AB är 556553-4004.