Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB. Det finns flera bolag som liknar Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1997-12-09 så har Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Pilfinksv. 12, 597 32, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på 0120-35779.

Bolaget skall utföra byggnation och reparation av hus, bedriva inköp och försäljning av byggnadsmaterial, bedriva fastighets- skötsel samt inköp och försäljning av begagnade möbler och antikviteter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Karl Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kerstin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bygg & Fastighetsservice i Åtvidaberg AB har 556549-1312 som sitt organisationsnummer.