Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket)

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat sedan2000-05-15 och har organisationsnummer 556543-5129.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0120-14560 alternativt besöka eller skicka post till Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket) på följande adress Tilasv. 2, 597 30, Åtvidaberg.

Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-15.

I Matbutiken i Åtvidaberg AB (Ica Supermarket) så sitter följande personer i styrelsen: , , Arén, Maria Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.