Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva ackvisition och upplåtelse av jakt och viltvård samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver även Konferensverksamhet och Fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1997-04-24 så skapades Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB och bolaget är har F-skattsedel Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB har haft det sedan 1998-01-01.

Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556541-2466 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB så går det att nå dem via telefon på 08-58017581 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stora Löpgöl Jakt och Viltvård AB är Rönnö, Kjell som är född 1949 och har titeln VD, Rönnö, Kjell som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Nicklas Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Balfe, Per Eric som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Lennart Sture som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivander, Carl Håkan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotLindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .