PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-21. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag ska trivas.

PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling och kontraktstillverkning av produkter inom elektronik och finmekanik, samt att driva med förestående verksamhetsgrenar förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-81000.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag är Halling, Nils Johan som är född 1963 och har titeln VD, Halling, Nils Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Glavare, Rune Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arkestad, Jonas Per-Eric som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

PartnerTech Åtvidaberg Aktiebolag har 556539-8012 som sitt organisationsnummer.