Chikara Advanced Electronics Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Chikara Advanced Electronics Aktiebolag ska trivas.

Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion av elektronik och konsultverksamhet inom elektronikområdet och matching av batterier jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Chikara Advanced Electronics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Chikara Advanced Electronics Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-10724.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Chikara Advanced Electronics Aktiebolag är Andersson, Lars Åke Einar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtzohn, Per Arne som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Gun Valborg som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Chikara Advanced Electronics Aktiebolag har 556538-8831 som sitt organisationsnummer.