Barek Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Barek Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Barek Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Barek Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556535-9964.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Barek Aktiebolag på följande adress Nybrog. 15, 114 39, Stockholm.

Barek Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Barek Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Adelswärd, Jan-Carl Louis som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Adelswärd, Theodor Henrik Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och annan lös egendom samt att driva därmed förenlig verksamhet.