Lasse och Ulla Bohlin AB

Östergötlands län

Information

556527-7695 är organisationsnummer för verksamheten Lasse och Ulla Bohlin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse och Ulla Bohlin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Lasse och Ulla Bohlin AB finns i.

Lasse och Ulla Bohlin AB har varit registrerat sedan 1995-12-15 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse och Ulla Bohlin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Lasse och Ulla Bohlin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lasse och Ulla Bohlin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bohlin, Lars Torsten -Bohlin, Ulla Birgitta

Vill ni komma i kontakt med Lasse och Ulla Bohlin AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-12005 eller genom brev på följande adress:
G. Torget 1 D, 597 30, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva filmproduktion, sjukgymnastik samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse och Ulla Bohlin AB och det är Bohlin, Lars Torsten som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Ulla Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,