Prolup Absorbenter AB

Östergötlands län

Information

Prolup Absorbenter AB är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Prolup Absorbenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adelswärd, Johan Theodor som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Anna Regine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Starck, Pär-Anders Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prolup Absorbenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prolup Absorbenter AB på telefon 0120-29240.

Bolaget skall bedriva absorbtionstillverkning inom företrädesvis vätskesanering samt legotillverkning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prolup Absorbenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prolup Absorbenter AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Prolup Absorbenter AB innehar ej F-skattsedel och Prolup Absorbenter AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prolup Absorbenter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Adelswärd, Johan Theodor

Prolup Absorbenter AB har 556524-0909 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Östergötlands län.