Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB är ett av många verksamheter som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1995-01-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-14040.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter som Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB och det är följande personer, Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carl-Johan Liedberg Förvaltnings AB är 556506-7203.