Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ljungv. 11, 597 41, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7103306.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag har idag 556506-2170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnads- och fastighetsunderhåll, nybyggnationer, fastighetsrenoveringar samt handel med värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Wollmar Johanssons Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Wolmar Birger Valentin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Marcus som är född 1980 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .