Anbro AB

Östergötlands län

Information

Anbro AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Anbro AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anbro AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Anbro AB har haft sedan 2000-11-06. Anbro AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anbro AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Torget 1, 597 30, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-13885.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Anbro AB Privat, ej börsnoterat.

Anbro AB har idag 556505-4649 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anbro AB

Bolaget skall bedriva konsulting inom restaurangnäringen, samt bedriva restaurang- och PUB-verksamhet samt liknande verksamhet, försäljning och uthyrning av automater för restauranger och företag, uthyrning av stugor samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Anbro AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brommesson, Karl Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Helen Victoria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .