Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnation, underhåll och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1995-01-24 så skapades Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556505-3427 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0120-10064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lönn, Joachim Sven Erik -Säberg, Håkan Carl Gösta -Åhlin, Leif Gustav

Följande personer är på något sätt aktiva inom Säberg & Lönn Byggnads Aktiebolag är Boman, John Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekeroth, Bernt Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönn, Joachim Sven Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Säberg, Håkan Carl Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlin, Leif Gustav som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .