Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-12-14. Men sedan 1995-01-01 så har Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Söderleden 15, 597 40, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-14014.

Åtvidaberg arbetar för att bolag som Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva frisörverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Pernilla Astrid Kristina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerström, Anna Gisela Kristina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Roger Fredrik Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lagerström, Sam Per Niklas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hårfixarna Gisela och Pernilla Aktiebolag är 556501-4254.