Carl-Johan Liedberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Carl-Johan Liedberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Carl-Johan Liedberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liedberg, Carl-Johan Yngve som är född 1958 och har titeln VD, Liedberg, Carl-Johan Yngve som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Liedberg, Anne Stephanie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carl-Johan Liedberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Carl-Johan Liedberg Aktiebolag på telefon 0120-13903.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carl-Johan Liedberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Carl-Johan Liedberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Carl-Johan Liedberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Carl-Johan Liedberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carl-Johan Liedberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Carl-Johan Liedberg Aktiebolag har 556497-7428 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.