Thorssells Entreprenad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Thorssells Entreprenad Aktiebolag är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Thorssells Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorssell, Astrid Berit Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorssell, Lars-Göran Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Arne Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thorssells Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thorssells Entreprenad Aktiebolag på telefon 0120-12725.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom gräv- och schaktning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thorssells Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Thorssells Entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Thorssells Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Thorssells Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thorssells Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Thorssells Entreprenad Aktiebolag har 556493-4874 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.