AUTODIDAKT Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och utveckling av maskiner inom livsmedel och lantbrukssektorn, konsultation beträffande drift och företagsledning för små och medelstora företag, partnerskap i samband med nyetablering av utvecklingsbolag i första hand då inom sektorn för livsmedel och lantbruk, handel med värdepapper, äga och förvalta intresseföretags- och dotterbolagsaktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AUTODIDAKT Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är AUTODIDAKT Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1994-09-01 så skapades AUTODIDAKT Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel AUTODIDAKT Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

AUTODIDAKT Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556492-6417 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är AUTODIDAKT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med AUTODIDAKT Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0120-10700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderqvist, Karl Åke Krister -Söderqvist, Nils Åke Walter

Följande personer är på något sätt aktiva inom AUTODIDAKT Aktiebolag är Söderqvist, Karl Åke Krister som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderqvist, Nils Åke Walter som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Mary Ingeborg som är född 1934 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .