Håcklö Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556490-8498 är organisationsnummer för bolaget Håcklö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håcklö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Håcklö Aktiebolag finns i.

Håcklö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-15 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Håcklö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Håcklö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håcklö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håcklö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-12010 eller genom brev på följande adress:
Forsaström Åsebo , 597 97, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva mekanisk industriverksamhet, utföra byggnadsentreprenader, handel med och förvaltning av fast egendom, äga och förvalta lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håcklö Aktiebolag och det är Andersson, Ulf Erik Johnny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Liselotte Anna Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,