Mellansvenska Golvteam AB

Östergötlands län

Information

556488-4251 är organisationsnummer för företaget Mellansvenska Golvteam AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellansvenska Golvteam AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Mellansvenska Golvteam AB finns i.

Mellansvenska Golvteam AB har varit registrerat sedan 1994-06-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellansvenska Golvteam AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mellansvenska Golvteam AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mellansvenska Golvteam AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Mellansvenska Golvteam AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall sälja och installera golv, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellansvenska Golvteam AB och det är Nellmark, Harald Stefan som är född 1946 och har titeln Likvidator,