Västantorp Clothing and Consulting AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Västantorp Clothing and Consulting AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Västantorp Clothing and Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Västantorp Clothing and Consulting AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556486-2679.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0120-15323 alternativt besöka eller skicka post till Västantorp Clothing and Consulting AB på följande adress Västantorpsv. 19, 597 41, Åtvidaberg.

Västantorp Clothing and Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Västantorp Clothing and Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Gullquist, Maria Annelie som är född 1975 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, handel med konfektionsvaror, konsultverksamhet inom konfektionsbranschen och byggnadsbranschen, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, handel, uppfödning, tävlingsverksamhet och avel med hästar och därmed förenlig verksamhet.