C. Wallin Guldsmide AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och C. Wallin Guldsmide AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och C. Wallin Guldsmide AB är ett av dem. Statusen för C. Wallin Guldsmide AB är att Bolaget är aktivt.

C. Wallin Guldsmide AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-20. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som C. Wallin Guldsmide AB ska trivas.

C. Wallin Guldsmide AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva guld- och silversmedsaffär, konstsmide, försäljning och installation av VVS, pumpar, fönster samt svets och byggarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C. Wallin Guldsmide AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är C. Wallin Guldsmide AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med C. Wallin Guldsmide AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-12370.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med C. Wallin Guldsmide AB är Wallin, Camilla Lene Viola som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Dorrit Elinor Maria som är född 1937 och har titeln Suppleant, Starck, Pär-Anders Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

C. Wallin Guldsmide AB har 556485-7299 som sitt organisationsnummer.