Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556482-8316 är organisationsnummer för bolaget Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag finns i.

Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-28 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-10700 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 3 A, 597 30, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bakverk och konditorivaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertil Sandelius Konditori i Åtvidaberg Aktiebolag och det är Söderqvist, Karl Åke Krister som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderqvist, Nils Åke Walter som är född 1934 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,