Trading och Handel i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

Trading och Handel i Östergötland AB är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Trading och Handel i Östergötland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Per Örjan Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Kristina Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trading och Handel i Östergötland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trading och Handel i Östergötland AB på telefon 0120-14247.

Bolaget skall bedriva handel och konsultation inom avfall och energimaterial, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trading och Handel i Östergötland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trading och Handel i Östergötland AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Trading och Handel i Östergötland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trading och Handel i Östergötland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trading och Handel i Östergötland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trading och Handel i Östergötland AB har 556466-5916 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.