Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556466-5312.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-57113 alternativt besöka eller skicka post till Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB på följande adress Värna Herrsäter, 597 93, Åtvidaberg.

Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Farmarenergi i Åtvidaberg Aktiebolag-FÅAB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Erik Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . Andersson, Ulf Erik Johnny som är född 1952 och har titeln Suppleant , , . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förädla och sälja energi från lokala och förnyelsebara energikällor jämte idka därmed förenlig verksamhet.