Assalub Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Assalub Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Assalub Aktiebolag i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Assalub Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1993-04-07 så har Assalub Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Assalub Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Assalub Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästängsv. 15, 597 30, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Assalub Aktiebolag så kan ni göra det på 0120-35840.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra pumpar, utrustningar och system för centralsmörjning samt för rationell hantering och distribution av smörjmedel och vätskor för maskiner och fordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Funck, Kim Peter som är född 1965 och har titeln VD, Funck, Kim Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Funck, Pär Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rehn, Ulf Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tankred, Ulf Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Assalub Aktiebolag har 556466-0214 som sitt organisationsnummer.