Novael Automatik AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Novael Automatik AB. Det finns flera företag som liknar Novael Automatik AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Novael Automatik AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1993-03-03 så har Novael Automatik AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Novael Automatik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Novael Automatik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 3 B, 597 53, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Novael Automatik AB så kan ni göra det på 0120-81200.

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja elutrustningar, utrustningar för reglering, styrning och automation samt tjänster avseende service, support och förädling av sådan utrustning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Svenningsson, Britt Christina som är född 1960 och har titeln Extern VD, Pettersson, Claes Sten Edvard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Segerborg, Katarina Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ternstedt, Sven-Olof Timar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Novael Automatik AB har 556463-8863 som sitt organisationsnummer.