Grafica Reklam Paulsson & Co AB

Östergötlands län

Information

Grafica Reklam Paulsson & Co AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Grafica Reklam Paulsson & Co AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grafica Reklam Paulsson & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Grafica Reklam Paulsson & Co AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Grafica Reklam Paulsson & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-13442.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Grafica Reklam Paulsson & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Grafica Reklam Paulsson & Co AB har idag 556461-7040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Grafica Reklam Paulsson & Co AB

Bolaget skall framställa trycksaker, förpackningar, annonser samt anordna utställningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Grafica Reklam Paulsson & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandin, Per Oscar Vilhelm som är född 1971 och har titeln Likvidator, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .