Matsab Teknik & Data Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556461-3650 är organisationsnummer för företaget Matsab Teknik & Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matsab Teknik & Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Matsab Teknik & Data Aktiebolag finns i.

Matsab Teknik & Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Matsab Teknik & Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Matsab Teknik & Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Matsab Teknik & Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Matsab Teknik & Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-15100 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultation inom dataområdet, företrädesvis dokumentation av teknisk utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Matsab Teknik & Data Aktiebolag och det är Paulsson, Mats Arne som är född 1963 och har titeln VD, Paulsson, Mats Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Lars Arne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,