Ekonomipartner ET2 AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom revisions-, redovisning-, skatte-, och organisationsområdena, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekonomipartner ET2 AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Ekonomipartner ET2 AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1992-12-03 så skapades Ekonomipartner ET2 AB och verksamheten är har F-skattsedel Ekonomipartner ET2 AB har haft det sedan 1994-01-01.

Ekonomipartner ET2 AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-6238 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Ekonomipartner ET2 AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ekonomipartner ET2 AB så går det att nå dem via telefon på 011-364995 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekonomipartner ET2 AB är Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .