G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 1 B, 597 53, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-14550.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag har idag 556449-2915 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hjelte, Leni Flöyen -Hjelte, Sten Göran är den som för stunden ansvarar för G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bilverkstad samt försäljning av bildelar och därmed förenlig verksamhet.

I G.H.L. Bilservice i Åtvidaberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjelte, Sten Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelte, Leni Flöyen som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor.