Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-21. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag ska trivas.

I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av bygg och järnvaror samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga, förvalta och hyra ut fastigheter till privatpersoner och näringsliv och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-14840.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag är Karlsson, Göran Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Karlsson, Göran Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Anna Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bygg och Maskin Göran Karlsson Aktiebolag har 556436-4056 som sitt organisationsnummer.