Tierra Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom mark- och byggnads- branschen, idka handel med byggmaterial, hyra ut anläggnings- entreprenad- och byggmaskiner samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tierra Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Tierra Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1991-10-04 så skapades Tierra Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tierra Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tierra Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556433-0065 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Tierra Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Tierra Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0120-15030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tierra Konsult Aktiebolag är Andersson, Rolf Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunilla Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Pär Johan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .