Grebostugan Förvaltning AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Grebostugan Förvaltning AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Grebostugan Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Grebostugan Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Grebostugan Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grebostugan Förvaltning AB ska trivas.

Grebostugan Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva uhyrning av rörelsefastigheter, hästuppfödning och travverksamhet samt rörelse inom skogsbruks- och jordbruksnäringen genom arrende av jordbruksfastighet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grebostugan Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Grebostugan Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Grebostugan Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-55155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Grebostugan Förvaltning AB är Andersson, Christel Margareta som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Christel Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Daniel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Grebostugan Förvaltning AB har 556423-7062 som sitt organisationsnummer.