Möbelhuset Falerum Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Möbelhuset Falerum Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Möbelhuset Falerum Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Möbelhuset Falerum Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556420-0995.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0120-20275 alternativt besöka eller skicka post till Möbelhuset Falerum Aktiebolag på följande adress Gärdserum Branthäll, 597 97, Åtvidaberg.

Möbelhuset Falerum Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Möbelhuset Falerum Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Edgren, Elsie Britt-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och heminredning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.