Grebostugan AB

Östergötlands län

Information

Grebostugan AB är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Grebostugan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Christel Margareta som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Christel Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Daniel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Grebostugan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grebostugan AB på telefon 013-55155.

Bolaget ska bedriva lastbilsåkeri jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grebostugan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grebostugan AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grebostugan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Grebostugan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grebostugan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Grebostugan AB har 556419-1905 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.