Björsäter Byggtjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Björsäter Byggtjänst Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Björsäter Byggtjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Björsäter Byggtjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556411-1663.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0120-60342 alternativt besöka eller skicka post till Björsäter Byggtjänst Aktiebolag på följande adress Målstena Björkstena, 597 94, Åtvidaberg.

Björsäter Byggtjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Björsäter Byggtjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lantz Gustavsson, Gerd Anneli B som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra husreparationer, grävarbeten, bedriva inköp och försäljning av byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.