Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westergren, Per Olof som är född 1970 och har titeln VD, Westergren, Per Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Westergren, Josephine Marianne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag på telefon 0120-10115.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå och blomsterhandel, därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åtvidabergs Begravningsbyrå Aktiebolag har 556396-8873 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.