HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag

Östergötlands län

Information

HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-12-28. Men sedan 1991-01-01 så har HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Höstbäck Gården Björsäter, 597 94, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-60052.

Åtvidaberg arbetar för att bolag som HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, tillverkning, köp och försäljning av utrustning för jakt och fiske, konsultverksamhet angående jord- och skogsbruk samt fiske och fiskevård, förvaltning av hyreshus samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Carl Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Gustav som är född 1938 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HÖSTBÄCK GÅRD Aktiebolag är 556379-6712.