Aktiebolag Kopparstallet

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Aktiebolag Kopparstallet. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolag Kopparstallet tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolag Kopparstallet är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556376-0627.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolag Kopparstallet på följande adress Snöån 1709, 771 90, Ludvika.

Aktiebolag Kopparstallet är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolag Kopparstallet så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson Köhler, Ulla Birgitta M som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet, handel med värdepapper, uthyrning av inventarier företrädesevis inom restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.