Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag ska trivas.

Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva slakteriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-10211.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag är Svensson, Hans-Erik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Blå Kustens Kontrollslakteri Aktiebolag har 556371-2305 som sitt organisationsnummer.