Nyströms Plåt & Smide AB

Östergötlands län

Information

Nyströms Plåt & Smide AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Nyströms Plåt & Smide AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nyströms Plåt & Smide AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nyströms Plåt & Smide AB har haft sedan 1994-01-01. Nyströms Plåt & Smide AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nyströms Plåt & Smide AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkuddsv. 106, 178 34, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-56030454.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nyströms Plåt & Smide AB Privat, ej börsnoterat.

Nyströms Plåt & Smide AB har idag 556361-1606 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Nyströms Plåt & Smide AB

Bolaget skall bedriva plåtslageri, ventilationsinstallationer, smide samt försäljning av varor inom detta område. Verksamheten ska även omfatta byggnadssmide, ombyggnationer, snickerier, fastighetsunderhåll och projekteringsarbeten inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

I Nyströms Plåt & Smide AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Suhr, Ulf Elton Jan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Suhr, Agneta Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .