Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556348-7155 är organisationsnummer för företaget Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag finns i.

Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-16 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-10032 eller genom brev på följande adress:
Spårg. 1 B, 597 53, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av järn- och metallskrot, vägtransporter av gods samt uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Östgöta Metall och Skrot Aktiebolag och det är Pettersson, Anna Regine som är född 1957 och har titeln VD, Pettersson, Mikael Martin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Daniel Gerhard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Anna Regine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor