Grebo El Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Grebo El Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. Grebo El Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Grebo El Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556347-9707.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 013-310088 alternativt besöka eller skicka post till Grebo El Aktiebolag på följande adress Banérg. 11, 582 32, Linköping.

Grebo El Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Grebo El Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Brännsten, Monika Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant , Jonsson, Birgitta Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra elektriska instal- lationer och service av elapparater samt därmed förenlig verksam- het.