Look Syncenter Stahre Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Look Syncenter Stahre Aktiebolag är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Look Syncenter Stahre Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stahre, Tomas Emanuel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stahre, Jan Mikael som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Look Syncenter Stahre Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Look Syncenter Stahre Aktiebolag på telefon 0120-12306.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra optiska synkontroller, försäljning av glasögon, linser, försäljning av hälsokostprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Look Syncenter Stahre Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Look Syncenter Stahre Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Look Syncenter Stahre Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Look Syncenter Stahre Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Look Syncenter Stahre Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Look Syncenter Stahre Aktiebolag har 556319-4942 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.