Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Håkan Sigvard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Karl Sune Kenneth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig Göran Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag på telefon 0120-10106.

Bolaget skall bestå av person- och godstransporter och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper samt förvalta och äga fast egendom.

Idag är Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Taxi i Åtvidaberg Aktiebolag har 556315-4169 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.