ElektroTermo AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och ElektroTermo AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ElektroTermo AB är ett av dem. Statusen för ElektroTermo AB är att Bolaget är aktivt.

ElektroTermo AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ElektroTermo AB ska trivas.

ElektroTermo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av storköksutrustning, luftreningssystem och övrig tillverkning av maskiner för framställning av livsmedel samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ElektroTermo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är ElektroTermo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med ElektroTermo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-14880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ElektroTermo AB är Lejondahl, Ronny Lars-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejondahl, Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

ElektroTermo AB har 556312-0558 som sitt organisationsnummer.