Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel)

Östergötlands län

Information

556289-0193 är organisationsnummer för verksamheten Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) finns i.

Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) har varit registrerat sedan 1986-12-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) så kan ni göra det på telefon genom 0120-40083 eller genom brev på följande adress:
Kvarnvik Sjöberga, 597 96, Åtvidaberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljhandel med främst dagligvaror, catering, kiosk, cafe samt landsbygdsturism och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöberga Lanthandel AB (Ica Nära Sjöberga Lanthandel) och det är Hagman, Jennie Gertrud Hillevi som är född 1975 och har titeln VD, Hagman, Jennie Gertrud Hillevi som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Astrid-Marie Elisabet som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Kerstin Linnéa som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,