Åtvidshälsan Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Åtvidshälsan Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Åtvidshälsan Aktiebolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åtvidshälsan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Åtvidshälsan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Åtvidshälsan Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åtvidshälsan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Spårg. 11, 597 53, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-35820.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Åtvidshälsan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åtvidshälsan Aktiebolag har idag 556281-2460 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Ulf Lennart är den som för stunden ansvarar för Åtvidshälsan Aktiebolag

Bolaget ska bereda företagshälsovård i enlighet med de riktlinjer härför, om vilka arbetsmarknadens parter träffat överenskommelse.

I Åtvidshälsan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Lennart som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Ulf Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjert, Tommy Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristofersson, Eva Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .