Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

556274-3889 är organisationsnummer för företaget Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB finns i.

Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB har varit registrerat sedan 1986-04-16 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-12725 eller genom brev på följande adress:
Korshult Bertilsbo, 597 91, Åtvidaberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thorssells Fastigheter i Åtvidaberg AB och det är Thorssell, Astrid Berit Christina som är född 1967 och har titeln VD, Thorssell, Astrid Berit Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorssell, Lars-Göran Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Arne Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor