ÅBG:s Mekano Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556269-6368 är organisationsnummer för bolaget ÅBG:s Mekano Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅBG:s Mekano Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som ÅBG:s Mekano Aktiebolag finns i.

ÅBG:s Mekano Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-12-20 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅBG:s Mekano Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

ÅBG:s Mekano Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÅBG:s Mekano Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ÅBG:s Mekano Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0120-15106 eller genom brev på följande adress:
G. Torget, 597 30, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt verktygs- och legotillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÅBG:s Mekano Aktiebolag och det är Andersson, Örjan Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Peter Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Sven Krister som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,